Historien bag

TV-Slam® – et nyt pust til den offentlige debat

TV-Slam® er en ny kunstart udviklet, ejet og varermærkebeskyttet af Forlaget En Kovending. TV-Slam® er skabt i forbindelse med udgivelsen af bogen “Komik & humor film og TV-opgavebog” den 15. marts 2015, af forfatteren Randolf Carlos Aabye.

TV-Slam® er inspireret af kunstformen ”Spoken words” også kaldet “poetryslam” hvori digt eller tekst bliver læst op med eller uden musikalsk baggrund, TV-Slam® er dog noget helt andet.

Et TV-Slam® kan være mange film og TV-genre – det kan f.eks, være et kreativ og innovativ 38 sekunders kortfilm. TV-slammet skal på de 38 sekunder vise et emne/budskab enten ved hjælp ef filmklip, billeder, lyd, lys, effekter, poesi eller tekst. Der er utallige muligheder i filmverdenen, men kan du nå at vise det du vil sige på 38 sekunder?

TV-Slam® har få regler som skal følges – reglerne får du ved de enkelte TV-Slam events.

Vanløse Lokaludvalg valgte at bruge TV-Slam konceptet til, at få de unge til at sætte fokus på Byplanen 2017 – hør hvad Ida Stengade, Arbejdsgruppen for Børn og unge udtalte her, klik på foto:

DM i TV-Slam® blev første gang arrangeret i 2015. Danmarksmesterskabet er et nyt showformat og konkurrence som skal finde Danmarksmesteren i TV-Slam og Danmarks hippeste TV-Slammer. Der er debat, vurderinger, interview og ikke mindst underholdning. DM i TV-Slam® er som sagt en konkurrence, men ikke en helt almindelig. Det er en publikumskonkurrence som gør at publikum bestemmer hvem af deltagerne, der går videre til finalen og hvem som ender med at få titlen som Danmarksmester i TV-Slam®.

Til konkurrencen/showet vil alle udvalgte TV-Slam® bliver vist og vil herefter blive bedømt af  publikum ud fra en pointskala. Det TV-Slam® der får tildelt flest point vinder konkurrencen.

TV-Slam – et nyt ungdommeligt pust til den offentlige debat

 

Skriv et svar