Finalen 2015

Viften, 14.januar 2016, kl.19.30-22.30

KØB BILLET HER

I finalen samles de i alt tyve TV-Slammer fra hele Danmark. Finalisterne er de deltager som har vundet deres lokale regionbattle i en af de 4 kategorier. Alle tyve TV-Slammer skal nu dyste om titlen som Danmarksmester i TV-Slam, sammen med en præmie på kr. 10.000,-

Finalen i Danmarksmesterskabet i TV-Slam® 2015 afholdes som et interaktivt show, med masser af underholdning, diskussion og interview om deltagernes TV-Slamindslag.           TV-Slamindslagene vil være nye, da alle finalisterne vil få udleveret et nyt TV-Slam emne, som skal produceres inden finaleshowet.

Underholdningen, det festlige humør og kampgejsten igennem hele showet vil blive styret af aftens vært Randolf Carlos Aabye. Han vil sikre at I, som publikum såvel som deltager, vil få en uforglemmelig aften. Et hemmeligt debatpanel vil diskutere aftenens tema, finalisternes TV-Slam®, budskabet, indhold samt deres filmtekniske vinkel på temaet.

Showet er en publikumskonkurrence – Det er derfor publikum som afgører hvem, der vinder finalen i Danmarkmesterskabet i TV-Slam® 2015.

Finalisterne skal udvise kreativitet og kunstneriske greb, som er nytænkende og banebrydende som samtidig sætter en skarp vinkel på det udvalgte emne. TV-Slam® finalisterne vil være forgangseksempel for fremtidens TV-Slamartister.

Dato og sted vil blive afsløret senere – Vi håber at I vil støtte jeres by eller de finalister i kender

Vi glæder os til at vise et fantastisk show- Det bliver en fest!

Skriv et svar