Lokal band/ Underholdning/kunstner

Danmarksmesterskabet i TV-Slam® 2015 afvikler indledende runder i fem forskellige byer i Danmark og en finale 16. januar 2016 i Viften, Rødovre. Hver af de indeledende runder bliver afviklet som et show med en kort pause.

Der søges derfor god og inspirerende musik eller underholdning/kunst til pausen og som afslutning af showet!

Pausen beregnes til at have en varighed mellem 20-30 min alt efter, hvor mange TV-Slam® der mangler at blive set. Når showet er slut, vil der blive mulighed for, at spille/ underholde og promovere sig blandt publikum. Bandet/kunstneren skal have en mening om samfundet, og have en indstilling til samfundsrelevante påvirkninger i Danmark. Dette er et krav, da showet har fokus på debat og ønsker at have så mange meninger og holdninger til rådighed som muligt.

Som medvirkende i showet skal du/i udfylde dette dokument og underskrives af alle medlemmer/kunstner og sendes samlet til randolf@enkovending.dk. Hvis ikke kan I ikke medvirke i showet

Band kunstner vilkår

Vilkår: Instrumenter/ rekvisitter skal være opstilt senest kl 18.30. adgang til lokale forskelligt fra sted til sted. Der vil blive aftalt nærmere omkring planlægning og tidspunkter når vi nærmere os datoen.

 

Skriv et svar