Om Danmarks mesterskabet

https://youtu.be/fo8JhytOXrU

 

DM i TV-Slam® 2015 er et forrygende film og debat SHOW, som aldrig er set før. Kombinationen af publikumskonkurrence, debat, TV-Slam® indslag og underholdning har skabt en ny TV-genre og showformat. Deltag som publikum eller TV-Slammer og løft den offentlige debat til nye højder – din stemme og deltagelse tæller
Dias1

Se og stem på din favorit. Vi ser så mange vi kan nå,  af de indsendte TV-Slam® indslag  på 38 sekunder. TV-slammet kan være fra en almindelig person, en filmskaber, en kunstner, en debattør eller en nysgerrig sjæl, som har produceret deres TV-slam ud fra et bestemt tema.

Til TV-Slamkonkurrencerne vil aftens vært Randolf Carlos Aabye underholde og interviewe debat-panellet og publikum om aftens tema, TV-Slammets budskab og meget mere. Der vil være diskussion og meninger, så du hele tiden vil være underholdt. Aftenen vil både blive spændende, nyskabende og anderledes. Ingen vil kender til aftenens forløb, da alle parter, både gæster, deltager og publikum vil have en effekt på showet.

Det er en aften du ikke vil gå glip af, hvis du er tilhængere af god underholdning, nye oplevelser og har ønsket om, at tage del og ansvar i den offentlige debat.

Danmarksmesterskabet i TV-Slam® 2015:

DM i TV-Slam® 2015 er en konkurrence om at være den mest kreative og innovative inden for den nye TV-genre. TV-Slam et mix af film, musik, lyd, tekst, billeder og poesi. Deltagerne har kun 5 timer til at producere deres TV-Slam®, efter at emnet bliver udleveret.

Se eksempel på et TV-Slam® her

Det er en konkurrence for alle. Det er derfor ikke til at vide, hvad de tilmeldte deltager finder på af underholdning. Alle TV-Slammene skal dog være produceret ud fra samme emne, men der bliver ingen tvivl om, at to TV-Slam® ikke bliver ens. Så er du kunstner, filmartist, digter, musiker, debattør, en drømmer eller bare nysgerrig, så spring ud i det og bliv en del af noget nyt, hvad enten det er som deltager eller publikummer!

DM i TV-Slam® er en publikumskonkurrence – Publikum afgører hvem der går videre til finalen. Som publikum og dermed dommer af konkurrencen, skal man i grupper afgive point til hvert TV-Slam® efter skalaen 1- 10 (10 er bedst).

Der bliver afholdt 5 indledende runder i 5 forskellige byer. Publikum afgører hvilke TV-Slamdeltagerer som går videre til finalen den 10. december 2015. Der er 4 kategorier som deltagerene kan gå videre i. Til finalen skal hver finalist producere et nyt TV-Slam® med et nyt emne og hermed kæmpe om 1. præmien på kr. 10.000,-  og titlen som Danmarksmester i TV-Slam® 2015 – der findes kun en samlet Danmarksmester.

Se hvilke byer vi kommer og besøger her.

Gå ikke glip af showet med forfriskende underholdning til rimelige priser.

Vi glæder os til at se dig/jer!!!

Skriv et svar